Despre noi


HOME CREATORS - un brand creativ social cu specific Home Deco ce poartă semnătură designerului Cristina Cărămidă şi propune, printr-o serie de colecţii versatile, pernuţe decorative şi obiecte pentru casă imprimate cu ilustraţii realizate în tehnici grafice mixte, gata să surprindă orice încăpere care are nevoie de un accent wow.

Atelierul de croitorie este o întreprindere socială cofinanţată din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial - Dezvoltarea resurselor Umane 2007 – 2013

Colecţia de produse presupune o varietate mare de modele, gândite fie că piese statement, perne individuale sau seturi de perne suficient de versatile încât să îţi schimbe complet aspectul canapelei şi al încăperii.

Pernele sunt realizate din bumbac 100%, imprimat digital şi manual cu ilustraţii în acuarelă, unele suave, altele indrasnete şi expresive, sau imprimeuri realizate digital, cu tematici florale, tradiţionale interpretate, sau ,,camuflate'' într-un design cu feeling nordic, minimalist, sau ilustraţii dulci şi parfumate în culori pale, pentru cei mai cuminţi dintre copii. 

Atelierul Home Creators este locul în care produsele prind contur. În primul rând atelierul a pornit că o afacere socială, aflată în Vălenii de Munte.
Aici persoane defavorizate au învăţat de la zero o meserie -croitoria; au învăţat să îndrăgească şi să se dedice fiecărui produs pe care îl confecţionează, să pună suflet şi profesionalism în fiecare aţă, fiecare cusătură, fiecare brand pe care îl dezvoltă. 

Fiecare produs care se naşte aici aduce un plus de încredere şi profesionalism fiecărui angajat, brandului şi cu siguranţă spaţiului în care este aşezat.